Accent Commercial In-ground Interior Linear Step

OFF-WHITE Retail Store, Vancouver BC

When Italian luxury retailer OFF-WHITE designed their new location in downtown Vancouver’s high street shopping district, the site was hand picked by the brands creative director and founder Virgil Abloh to make a bold statement.

Read More
Commercial Interior Linear

Ancora Restaurant, West Vancouver, BC

BL Lighting delivered a custom, suspended, linear LED lighting system to meet the unique needs of the client, and allowed the stunningly attractive restaurant interior to shine in just the right light.

Read More
Commercial Educational Interior Linear Step

UBC Forest Science Centre Theatre Modernization

Plans for a renovation project to bring The University of British Columbia’s Forest Sciences Centre theatre up to date included the installation of new LED lighting for the stairs. BL Lighting was called on to provide a decorative and functional solution with BL fixFORM SF ST, to create a sleek modern effect and add wayfinding, safety, and accent lighting.

Read More
Accent Commercial Display Interior

Retail Window Display, Vancouver BC

BL fiberOPTIC lighting was used to enhance creative jellyfish inspired fixtures in a fun, ocean-themed retail window display.

Read More
Accent Commercial Graze Interior

H&M Flagship Store, Times Square, NYC

Our customized LED lighting helped this 42,000 square foot store feel like a New Year’s Eve party all year long.

Read More
Accent Commercial Cove Exterior Interior

Student Union Building, Alma Mater Society (University of British Columbia)

By thinking outside the box, we helped the heart of one of Canada’s premier universities meet its green energy mandate.

Read More
Accent Cove Interior Residential

IDS West – The Art of Living Small

Through a charitable collaboration called “The Art of Living Small’, this custom crafted 516 sq. ft. Laneway Home stole the show at IDS West.

Read More
Accent Commercial IC Type Interior

The Telus World of Science

We worked within the unique constraints of Science World’s architecture to draw visitors to the beauty of the Central Stage.

Read More
Accent Commercial Cove Interior

The CalEdison Building, DTLA

Lighting was a crucial component to returning this iconic 1931 building to its former Art Deco glory.

Read More
Commercial Cove DMX Interior

Children’s Hospital of Orange County (CHOC)

Our colourful, spirited lighting plan helped to reduce stress and improve the experience of visiting families.

Read More